ARTIKELNAD

NAD C316 + NAD C516 + DALI ZENSOR 1 nu extra voordelig

Al vele decennia wordt het door de merken NAD en DALI bewezen: Een fantastische goede geluidskwaliteit hoeft niet noodzakelijkerwijs fantastisch veel geld te kosten.

Deze combinatie die is samengesteld uit louter ‘award-winners’ is normaal gesproken al veel ‘value-for-money’, en nu tijdelijk*  nog aantrekkelijker geprijsd. Betaal tot en met 31 januari 2017 geen €1046 voor dit vijf sterren audio systeem, maar slechts €799.

NAD C316

De C316BEE zet nieuwe maatstaven in de budget klasse, en via een vereenvoudigde Powerdrive circuit heeft de versterker kracht genoeg om ten volle te kunnen genieten van een reeks van zeer goede hi-fi luidsprekers. Als je techniek, creativiteit en voldoende vermogen bezit, dan heb je geen kunstgrepen nodig om de concurrentie de loef af te steken. Dat bleek al lang geleden in 1978, toen NAD met de kleine grijze 3020-versterker het comfortabele tapijt van onder de concurrentie wegtrok. Nu bewijst NAD dit opnieuw met de C316BEE, die staat klaar om de concurrenten in de budget klasse zijn hielen te laten zien. Als je dit eenmaal hebt ervaren, zal je voor altijd besmet zijn met het hi-fi virus, en je zult nooit meer tevreden zijn met slecht geluid!

NAD C516

De C516BEE is de perfecte aanvulling op de C316BEE-versterker met een even schitterende geluidskwaliteit voor een redelijke prijs. Zoals altijd richt NAD zich op kwaliteitscomponenten en een optimale lay-out, zonder overbodige features. 

De C316BEE/C516BEE is een schitterende combinatie in deze prijsklasse. Maar de C516BEE is ook een goede en economische keuze voor een andere kwaliteitsinstallatie waarmee je je CDs een beetje extra kunt verwennen. Met alleen een CD-speler hoef je namelijk geen compromissen te doen op het gebied van geluid en bediening, waar Blu-ray-spelers wel last van hebben. Daarom staat de C516BEE waarschijnlijk nog steeds bij jou in de kast als je je huidige en volgende videospeler al lang weer hebt vervangen. Stereo leeft, en hoe!

DALI ZENSOR 1

Het wordt vaak beweerd: De kleine luidspreker die groots klinkt. Voor de ZENSOR 1 klopt dit cliché echter wel. Het toonaangevende blad What Hi-Fi zei er over: “…they don’t sound like a pair of budget speakers – they’re more detailed and precise than that, more grown up and more downright musical – and that makes them a serious bargain…”

* Dit system is tot en met 31 januari 2017 verkrijgbaar bij een geselecteerde NAD/DALI dealers. Kijk voor de volledige lijst op de volgende pagina van dit artikel of bezoek voor meer informatie de website van NAD

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »