NIEUWSSamsung

Introducties Samsung audio op CES 2017

In de eerste week van het nieuwe jaar staat CES 2017 op de agenda, 's werelds grootste beurs voor consumentenelektronica. Samsung blikt alvast vooruit op de introducties op audiogebied.

Samsung Electronics kondigt op de show in Las Vegas de nieuwe line-up van audiovisuele producten aan, te beginnen met bovenstaande H7 Wireless Speaker, de MS750 soundbar en de M9500 UHD Blu-ray player. UHQ (Ultra High Quality) audio staat centraal in deze line-up: gepatenteerde technologie die moet zorgen voor rijk en gedetailleerd geluid van 32 bit vanuit elke bron met 8 tot 24 bitkwaliteit.

Daarnaast laat het merk weten de serie van wat andere slimmigheden te voorzien. Zo is er ‘Distortion Cancelling’, die beweging in de speaker moet kunnen voorspellen, waarna de techniek actie onderneemt om die beweging te controleren. De ‘Wide-band Tweeter’ moet het luistergebied in de kamer vergroten, en de ‘Crystal Amplifier’ is de nieuwe methode van versterking voor de hele lijn. De H7 Wireless Speaker en de MS750 Soundbar komen in het najaar in Nederland op de markt. Er zijn nog geen prijzen bekend.

Samsung M9500 UHD Blu-rayspeler

Samsungs nieuwe M9500 UHD Blu-ray player is onder meer voorzien van Bluetooth Wireless Streaming Support, en is HDR-geoptimaliseerd speler UltraHD-weergave. De speler is te bedienen met de remote van je Samsung tv. In de Private Cinema Mode kun je het geluid bovendien direct naar je koptelefoon sturen. 

De speler stelt het scherm en geluid automatisch in door een analyse van de bron: HDR, Dolby Atmos of DTS-X. De nieuwe UHD Blu-ray player is beter geïntegreerd met Samsungs mobiele oplossingen. Daarnaast kun je met een 360-graden feature op je mobiele device al je 360-graden foto’s en video’s via de M9500 ook op iedere TV bekijken. We verwachten de M9500 ook in de tweede helft van 2017.


EDITORS' CHOICE