ARTIKELDenon

Tien Best Bezochte Merkenpagina`s

Redactie HiFi.nl | 27 december 2011 | Denon

In het Kerstweekend presenteerden we, om de laatste week van het jaar af te trappen, de tien best gelezen productbesprekingen van het afgelopen jaar.

Daarnaast vind je inmiddels ook een lijstje met de meest populaire artikelen per categorie, zoals Hi-Visit en Showverslag. Vandaag voegen we daar de tien best bezochte merkenpagina`s aan toe. Er zijn verschillende manieren om dat te meten. Zo kunnen we alle artikelen die aan een bepaald merk gekoppeld zijn opzoeken (en de lezerscijfers optellen), de Special Pages in de vergelijking meenemen, en de zoektermen in Google (de merkgerelateerde zoektochten die bezoekers naar HiFi.nl voert) een rol laten spelen.

We hebben er uiteindelijk voor gekozen naar de merkenpagina`s te kijken. Op de website vind je van ieder merk een eigen pagina, terug te vinden via het merkenoverzicht. Een veel gebruikte mogelijkheid om HiFi.nl te verkennen, zeker sinds we deze pagina`s recent hebben aangepast en verbeterd. Deze Top Tien is tot stand gekomen door de meest bezochte merkenpagina`s op een rij te zetten. Per merk lichten we een opvallend bericht van het afgelopen kalenderjaar uit. 

Nummer 10 - Arcam

Het eerste merk in deze lijst is Arcam. Het meest gelezen artikel in 2011 dat aan dit merk gekoppeld is, is de recensie van Arcam en Dynaudio. Omdat deze ook in het jaaroverzicht van recensies terugkomt, lichten we ditmaal de recensie met de AVR-400 en BDP-100 uit. Je vindt `m door op onderstaande afbeelding te klikken. 

klik op de afbeelding om naar de recensie te gaan

MERK

EDITORS' CHOICE