NIEUWSCastle

Koetsier Muziek & Wijnshow: Audiolab en Castle

Ook Koetsier Audio Grand Cru viert de kerst met een speciale luistershow. Op zaterdag 17 en zondag 18 december organiseren ze daarom een speciale Muziek & Wijnshow met Audiolab en Castle.

Welke producten van de beide merken worden gedemonstreerd blijft nog even een verrassing, maar we kunnen wel vast laten weten dat de stroomvoorziening wordt verzorgd door IsoTek. Dit merk heeft verschillende componenten om je hifi-apparatuur een zo goed mogelijk signaal te laten ontvangen, zoals bijvoorbeeld stroomverdelers die ruis van het lichtnet verwijderen.

Ook absoluut noemenswaardig is het feit dat Theo Wubbolts (HVT) langskomt om te demonstreren. Hij komt het een en ander vertellen over Audiolab en Castle, die beiden worden geïmporteerd door Wubbolts zelf – met zijn bedrijf Quad-raad. Ook IsoTek, Mission en Master & Dynamic maken deel uit van de familie. De demonstraties vinden plaats tussen 14.00 – 14.45, 15.30 – 16.15 en 17.00 – 17.45.

Maar er is nog iets anders wat deze editie speciaal maakt: kunstenaar Rob van der Meulen zal tijdens de kerstshow exposeren. Hij maakt superstrakke kunst op aluminium panelen: full-color prints, handmatig opgewerkt met acryl voor een schilderachtig effect. Gedurende de wintermaanden ontvang je bovendien een gratis kunstwerk (je favoriete LP-hoes of een foto van een artiest) bij besteding vanaf 2.000 euro. Mooi meegenomen!

Het meenemen van eigen cd’s en platen is uiteraard weer mogelijk en ook de huisgebakken cake, een kop koffie en een lekker glas wijn ontbreken deze editie niet.

EDITORS' CHOICE