Nieuwe Bluetooth Podspeakers: MiniPod BT MKII

Wie kent Ôm niet: de Podspeaker. Het design siert een groot aantal woonkamers, slaapkamers en kantoren en nu is er een gloednieuwe versie.

Zoals de BT in MiniPod BT MKII al aangeeft is het luidsprekertje voorzien van Bluetooth. En hoewel hij alleenstaand prima werkt, is het dankzij nieuwe Bluetooth-technologie‘n mogelijk om een draadloze stereo set-up te cre‘ren.

De nieuwe MiniPod is verkrijgbaar met een matzwarte, mat rode en satijn witte afwerking, wat deze generatie gelijk een luxere look geeft dan zijn voorganger. Bovendien is er glasvezel toegevoegd aan de behuizing, wat de speakers sterker maakt en tegelijkertijd trillingen moet tegengaan. Gecombineerd met een kevlar driver moet dit zorgen voor een helder, gebalanceerd geluid met een strakke bas.

Om de Podspeakers nog beter te laten passen in je interieur is het ook mogelijk om de pootjes en de ring om de driver te vervangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor stijlvol hout, aluminium en strak zwart. De MiniPod BT MKII is nu te koop en kost 549 euro.Ê

MERK

EDITORS' CHOICE