Praalder 85 jaar: grote jubileumshow


Redactie Hifi.nl | 05 december 2016 | Fotografie Fabrikant

Praalder bestaat 85 jaar en dat mag gevierd worden! Dat doen ze dan ook met een uitgebreide Beeld & Geluid show op zondag 11 december. 

Bij een groot feest hoort een grote locatie, dus heeft Praalder gekozen voor het Kyocera Stadion van ADO Den Haag - en iedereen weet inmiddels dat voetbalstadions en hifishows een uitstekende combinatie zijn. Het zal wel iets te maken hebben met de 'high-end' zalen en sky-boxen...

Op dit 85e verjaardagsfeest van de Audio/Video-specialist worden uiteraard de meest vooraanstaande merken met de nieuwste producten uitgenodigd. Zo kun je bij Bang & Olufsen terecht voor de nieuwe BeoSound 1 en 2, bij Bowers & Wilkins kun je de P9 uitproberen en genieten van de CM-series luidsprekers en bij NAD worden de allernieuwste versterkers aangesloten op DALI Rubicon speakers. Verder kun je genieten van prachtige producten van onder andere Focal, Dynaudio, Rotel, Sonus Faber, KEF, Hegel, Bluesound, Ruark en AudioQuest. 

Nog niet helemaal overtuigd? Dan laten we je graag weten dat er ook een uitgebreide wijnproeverij wordt gepresenteerd, in samenwerking met de Henri Bloem Wijnkoperij. Want op een 85e verjaardag moet geproost worden! Dus kom op 11 december tussen 10.00 en 17.00 vooral langs in het Kyocera Stadion (Haags Kwartier 55) in Den Haag. 

EDITORS' CHOICE