NIEUWSSowell

Mangiare & Musica show door Sowell HiFi en Analogue

Redactie Hifi.nl | 23 november 2016 | Fotografie Fabrikant

Op 27 november organiseren Sowell HiFi en Analogue Audio Products de Mangiare & Musica show. Voor iedereen die geen Italiaans spreekt; dat betekent genieten van muziek en heerlijk eten. Locatie voor dit alles zijn de luisterruimtes van Analogue Audio Products in Nieuwegein.

Er zijn op zondag 27 november twee sessies om uit te kiezen: Espresso & Music (van 10.00 tot 12.30) en Antipasti & Musica (van 14.00 tot 16.30). De twee sets zijn tijdens beide sessies exact hetzelfde, dus het enige verschil zit ‘m in de tijd – en wellicht in wat je qua mangiare voorgeschoteld krijgt?

In de eerste luisterruimte, boven, wordt er gedemonstreerd met de Pathos Inpol Remix MKII versterker die een set Diapason Adamantes III 25th aanstuurt. Qua bronnen wordt hier gebruik gemaakt van een Nottingham Interspace draaitafel en een Pathos Digit cd-speler. In de tweede luisterruimte, beneden, vind je de nieuwe Maestro Anniversary versterker van Audio Analogue, gecombineerd met Diapason Dynamis luidsprekers. Verder vind je in deze set de ZeroUno DAC en bekabeling van Essential Audio Tools en Phantom Cable.

Het bezoeken van de show is volledig gratis; parkeren kost niks en er is eigenlijk altijd genoeg plek. Vanwege het voorbereiden van de hapjes is het wel belangrijk om je in te schrijven. Dat kan hier.


EDITORS' CHOICE