NIEUWSMagico

Magico S5MKII show bij Chattelin

Op X-fi kon je al van de Magico S5MKII genieten in de ruimte van importeur Symphony Audio, die ze samen met Chattelin en Acoustic Matters presenteerde. En op zaterdag 26 november doet Chattelin dat nog dunnetjes over.

Het zou volgens Chattelin namelijk bloedzonde zijn om het maar bij één show te houden, deze luidspreker verdient veel meer dan dat. "Eens in de zoveel tijd verschijnt er een product dat in een serie of lijn van producten van hetzelfde merk opvallend goed is," wordt ons verteld. "De nieuwe Magico S5MKII is een ijzersterk voorbeeld van een product dat opvallend goed is en wij noemen het een " Benchmark product"; een product dat kan dienen als referentie en de lat weer hoger heeft gelegd in de eindeloze zoektocht naar perfectie."

Uiteraard is de show geen kopie van die op X-fi: de luidsprekers worden aangestuurd door een andere set. Welke dat precies is wordt nog niet verklapt, maar het zal een nog niet eerder getoonde ultra high-end combinatie zijn. Tijdens deze show zal Chattelin weer vergezeld worden door Acoustic Matters, die nu al bezig zijn met de voorbereidingen van de demonstratie. Dus hou zaterdag 26 november tussen 10.30 en 16.00 alvast vrij in je agenda!

MERK

EDITORS' CHOICE