NIEUWSVersnel Hifi

Uitgebreide Rega demo's bij Versnel Hifi

Redactie Hifi.nl | 10 december 2016 | Fotografie Fabrikant | Rega

Al sinds 1973 staat Rega bekend om hun platenspelers met een ijzersterke prijs/kwaliteitsverhouding. Dat daar in 2016 nog niks aan veranderd is, bewijst Versnel Hifi tot en met zaterdag 17 december.

En dat doen ze met een flink aantal draaitafels van het Engelse merk Rega: van de meest betaalbare tot het absolute topmodel, de RP-10 met Apheta MC-element. Maar ook de bijbehorende producten worden gedemonstreerd: voorversterkers (o.a. de IOS Reference), versterkers (van Brio-R tot de OSIRIS) en ook cd-spelers (inclusief vlaggenschip ISIS). We hebben al vaker gehoord dat het assortiment van Rega een prima match is met dat van luidsprekerfabrikant Totem en ook bij Versnel zullen deze als weergevers worden ingeschakeld. Centraal staat dit keer de Forest Signature, maar wellicht worden er nog andere modellen tevoorschijn getoverd…

Er staan verschillende opstellingen klaar om beluisterd te worden, tot en met zaterdag 17 december. Je kunt dus op elk moment binnenlopen, maar een afspraak maken is uiteraard ook mogelijk. Stuur Versnel Hifi dan vooraf even een mailtje.

Verder kun je nog steeds gebruik maken van de volgende aanbiedingen:

Aanbieding 1: Gratis LP
Bij aankoop van een Rega platenspeler bij Versnel Hifi ontvang je een gratis LP ter waarde van 20 euro, uit te zoeken bij Plato Apeldoorn. Daarnaast wordt je platenspeler uiteraard ook gratis afgeregeld. Geldig t/m 31 december 2016.

Aanbieding 2: Gratis afregelen
Bij een besteding van 100 euro (welke producten dan ook) bij Versnel Hifi, kun je je platenspeler door Arnold Versnel laten controleren en afregelen. Ook geldig t/m 31 december 2016.

MERK

EDITORS' CHOICE