NIEUWSBender Hifi

Rega en Totem show bij Bender Hifi

Redactie Hifi.nl | 25 november 2016 | Fotografie Fabrikant | Totem Acoustic
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 16 november 2016

Rega is een naam die zich al lang gevestigd heeft in de harten van hifi- en vinylliefhebbers, maar ook Totem Acoustics is goed bezig. Dat de twee merken binnen Nederland een gedeelde importeur hebben helpt daar absoluut aan mee. In het weekend van 26 en 27 november dus ook samen te beluisteren bij het Arnhemse Bender Hifi tijdens een uitgebreide demonstratie.

Tijdens deze show zullen niet alleen de bekende Planar 1, 2 en 3 draaitafels van Rega centraal staan, maar zal er ook uitgebreid aandacht worden besteed aan de OSIRIS versterker en ISIS cd-speler/DAC van het merk. Bovendien zal ook de RP-10 platenspeler met Aphelion MC-element uit de kast worden gehaald en worden gecombineerd met de IOS Reference phono voorversterker. Dit alles zal worden aangesloten op Totem Element luidsprekers.

Maar dat is niet alles: de gloednieuwe Totem Sky monitor luidsprekers zullen worden geïntroduceerd én gedemonstreerd met de Elicit-R versterker en Saturn cd-speler en RP-6 platenspeler van Rega. Ook de Rega Elex-R en Brio-R zullen te horen zijn, in combinatie met afwisselend de Rega RX luidsprekers en de Totem Aro of Staff en Mite. Kom dus vooral langs op zaterdag 26 november (10.00 – 17.00) of zondag 27 november (12.00 – 17.00). 

MERK

EDITORS' CHOICE