NIEUWSLa Scala

Introductie Totem Sky bij La Scala

Totem komt met een volledig nieuwe luidspreker, de Totem Sky, en deze is als eerste te beluisteren bij La Scala. Op 10, 11 en 12 november kun je de Tilburgse winkel terecht voor exclusieve demo’s.

In 1987 bracht Vincent Bruzzese één luidspreker op de markt: de Totem Model One. Deze werd met groot enthousiasme ontvangen en het zorgde ervoor dat Totem gelijk op de kaart was gezet. En nu, bijna 30 jaar later, komt het Canadese merk met een reïncarnatie: de Sky. De afmetingen zijn exact hetzelfde, al is de luidsprekerbezetting natuurlijk veranderd. Toch moet ook de Sky hetzelfde indrukwekkende laag produceren en wordt er ingezet op het weergeven van veel detail en muzikaliteit. De prijs zal ergens tussen de 2250 en 2500 euro komen te liggen.

Op donderdag 10 november kun je tussen 10.00 en 21.00 binnenlopen, op vrijdag 11 en zaterdag 12 november tussen 10.00 en 18.00. De Sky wordt dan gecombineerd met een Rega ElicitR versterker, SaturnR CD-speler en Planar 3 draaitafel. Streamen gebeurt met de Cambridge Audio Azur 851N en er wordt gebruik gemaakt van de Totem Signew interlink en Tress luidsprekerkabels. Het allereerste model van Totem, de Model One, zal aanwezig om te bewijzen dat Totem in al die jaren behoorlijk wat vooruitgang heeft geboekt. 

MERK

EDITORS' CHOICE