NIEUWSKlinkt Beter

Nog twee 432 EVO shows in oktober

Naast dat de modellen van 432 EVO op de X-fi veelvuldig te zien en horen waren, zijn er ook in oktober weer twee shows: op 15 en 16 oktober zijn ze op de New Music Show in Brussel, een weekje later kun je langskomen bij Klinkt Beter in Wetteren.

New Music Show

Tijdens de New Music Show in Brussel slaan twee fabrikanten de handen ineen: de nieuwe 432 EVO AEON wordt gecombineerd met de actieve, omnidirectionele John Watson Legend. De Belgische ontwerper van deze luidspreker, Kommer Kleijn, en de man achter 432 EVO, Frederic vanden Poel, zijn ook van de partij. Je vindt de set op zaterdag 15 en zondag 16 oktober op de New Music Show in kamer 206.

432 EVO show in Wetteren

Klinkt Beter gaat vernieuwen, en dat houdt in dit geval in dat het merkenpakket wordt afgebouwd om zich volledig te kunnen focussen op de 432 EVO. Alleen de merken die direct te maken hebben met de EVO blijven in het pakket. In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 oktober kun je langskomen bij Klinkt Beter om te genieten van de Amphion Krypton3, Two 18 en de Argon 3LS luidsprekers waarop de 432 EVO toestellen worden ontwikkeld. De elektronica bestaat tijdens de show uit versterkers van Densen en Amphion, DACs zijn van iFi, Aurelic, Audiobyte en Mytek.

Van 432 EVO zullen uiteraard alle modellen te beluisteren zijn: van de Essence met ingebouwede DAC tot de nieuwste AEON met superclock en Roon. De 432 EVO I2S zal worden gedemonstreerd met de I2S DAC en bezoekers zullen ook alvast een voorproefje krijgen van de aankomende features. Op beide dagen kun je langskomen tussen 14.00 en 19.00. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig!

MERK

EDITORS' CHOICE