NIEUWSAkiko Audio

Akiko Audio introduceert nieuwe powerconditioner

Het heeft twee jaar geduurd, maar Akiko Audio komt met een powerconditioner die geen gebruik maakt van conventionele stroomfiltering: de Corelli. Vier inwendige units pakken hoogfrequente ruis actief aan zodat je muziek nog mooier wordt weergegeven.

“Stroomfiltering zien we als onwenselijk en dient vermeden te worden,” vertelt ontwerper Marc van Berlo. “De Corelli verlaagt uitsluitend de ruis, zonder negatieve bijwerkingen, zoals dynamiekverlies en een onnatuurlijk geluid. Dat maakt ons product uniek.” Je kunt de Corelli aansluiten in het stekkerblok of in de wandcontactdoos waarop je apparatuur is aangesloten.

De Corelli wordt met de hand gemaakt en is voorzien van WBT-0800 Silver Solder solderingen, een Furutech IEC inlet met  zekeringhouder en audiograde HiFi Tuning met zilveren smeltdraad. Hij is vernoemd naar de Italiaanse componist en violist Arcangelo Corelli en dat is natuurlijk niet voor niks. “De Corelli is in staat de boventonen en de rijke klankkleur van violen en akoestische instrumenten uitzonderlijk mooi weer te geven,” aldus de producent.

De Akiko Audio Corelli is nu te koop voor 1795 euro. 


EDITORS' CHOICE