NIEUWSPanasonic

Uitgelicht: EISA Award winnaar Panasonic

Op maandag 15 augustus 2016 maakte de EISA bekend welke producten het komende jaar mogen genieten van de status van EISA Award Winnaar. Panasonic won met de DMP-UB900 de prijs voor Ultra-HD speler en de TX-65DXW904 sleepte de prijs voor 'Home theatre tv' binnen.

Ultra-HD speler: Panasonic DMP-UB900

Het is 's werelds eerst Ultra HD Blu-ray speler, maar de Panasonic heeft geen probleem met het waarmaken van de hoge verwachtingen. Het 4K HDR-beeld is een overduidelijke verbetering ten opzichte van 'normaal' Full HD beeld, voornamelijk dankzij rijkere details, vloeiende kleurgradaties en indrukwekkende dynamiek. Maar de DMP-UB900 heeft meer in petto: upscaling van 1080p-discs, supersnel laden en een uitgebreide DLNA-client maakt dit "het Zwitserse zakmes onder de Blu-ray-spelers die elke taak moeiteloos aankan."

Home theatre tv: Panasonic TX-65DXW904

De komst van Ultra HD brengt niet alleen vier keer meer pixels dan Full HD, maar ook verbeterde kleurweergave en meer dynamische beelden dankzij HDR. Die eigenschappen worden door de Panasonic TX-65DX900 met klasse gedemonstreerd. De achtergrondverlichting met lokale dimming garandeert een goede lichtopbrengst, ijzersterke zwartweergave en een uitgebreid kleurenpalet voor HDR-bronnen. In combinatie met het 65" scherm zorgt dat voor een indrukwekkende ervaring. Levendig, sfeervol en altijd realistisch. Maar ook met Full HD (en zelfs standard definition) materiaal zorgt deze LCD voor flinke prestaties. "Deze tv is samen met zijn impactrijke audio het kloppende hart van een premium thuisbioscoop."

 EDITORS' CHOICE