NIEUWSSamsung

Uitgelicht: EISA Award winnaar Samsung

Op maandag 15 augustus 2016 maakte de EISA bekend welke producten het komende jaar mogen genieten van de status van EISA Award Winnaar. Samsung werd dit jaar beloond met maar liefst twee awards: de UE55KS9000 werd uitgeroepen tot ‘Beste tv’ en de Galaxy S7 (Edge) mocht de prijs voor ‘Beste smartphonecamera’ in ontvangst nemen.

Samsung UE55KS9000

“Deze televisie is de perfecte allrounder,” is te lezen in een officieel EISA-statement. De UE55KS9000 is een 55 inch tv die een strak ontwerp weet te combineren met geweldige prestaties. Denk bijvoorbeeld aan Edge LED achtergrondverlichting op basis van quantum dots en een 10-bit LCD die zorgen voor dynamisch beeld en sterke zwartwaarden. Bovendien is hij gecertificeerd door de Ultra HD Alliance en kan ook HDR van het lijstje afgevinkt worden. Met al deze features én een prachtig gebogen scherm is de UE55KS9000 “de perfecte partner voor hdr-, 4k- en HD-bronnen.”

Samsung Galaxy S7 (Edge)

De Galaxy S7 had een zware taak, namelijk om de enorm goede camera van zijn voorganger, de S6, te overstijgen. De EISA Award voor ‘Beste smartphonecamera’ bewijst dat Samsung daarin geslaagd is. Hoe dat kan? De camera van de Galaxy S7 is voorzien van een 12 megapixel Dual Pixel-sensor, die zorgt voor een enorm snelle autofocus. Doordat de lens (f/1.7) meer licht vangt kan de camera bovendien zeer gedetailleerde foto’s maken bij weinig licht. Video’s kun je opnemen in 4K en je foto’s kunnen opgeslagen worden als RAW-bestand om ze later optimaal te kunnen bewerken. Los daarvan is de software “slim opgezet en gebruiksvriendelijk.” Een echte winnaar!

Overzicht van alle EISA Award winnaars 2016-2017 >>


EDITORS' CHOICE