De vernieuwde tweedehandsafdeling

Hifi is geen goedkope hobby en dus vindt een groot gedeelte van de hifi-verkoop plaats op tweedehandsniveau. Het is voor veel consumenten de ideale manier om hun droomset aan te schaffen tegen een voor hun betaalbare prijs. Om die reden hebben wij besloten om onze tweedehandsafdeling, die al jaren de meeste échte hifi-liefhebbers bereikt, compleet te vernieuwen. Wat is er veranderd?

Meer aandacht voor winkelpagina’s
Hoewel de tweedehandsafdeling natuurlijk veel gebruikt wordt door particulieren, merken we dat veel kopers het fijn vinden om hifi – tweedehands of demomodellen – toch bij een speciaalzaak te kopen. Daarom is er bij onze vernieuwde tweedehandsafdeling meer aandacht voor winkelpagina’s. De advertenties van onze winkelpartners worden vanaf nu uitgelicht op de tweedehands homepage, nog voor de particuliere advertenties. Dit geeft de koper de kans om zijn nieuwe versterker of luidsprekerset te kopen bij een 100% betrouwbare partij, nog vóór hij de particuliere advertenties doorzoekt.

Kijkt de consument verder dan de homepage, zijn de winkeladvertenties nog altijd goed vertegenwoordigd. Blader je bijvoorbeeld door de categorie Luidsprekers, vallen de door audiozaken geplaatste advertenties gelijk op door een toegevoegde zwarte balk met de naam van de winkel.

Het plaatsen van een advertentie als winkel heeft dus duidelijke voordelen ten opzichte van het plaatsen als particulier. Daarnaast worden verkopen vaak binnen enkele dagen na plaatsing al afgerond. Omdat het plaatsen van advertenties als speciaalzaak een ander proces is dan voor particulieren is het nodig om een HiFind af te nemen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Koen Jansen (per e-mail via k.jansen@hifi.nl of telefonisch via +31 (0)6-42605250).

Verbeterde look & feel
Geen verrassing maar wel belangrijk: de tweedehandsafdeling is in een nieuw jasje gestoken en ziet er een stuk moderner uit. Daarnaast is er ook gedacht aan de functionaliteit van het platform: het plaatsen én vinden advertenties is, dankzij een geheel nieuwe structuur, een stuk eenvoudiger geworden.

MERK

EDITORS' CHOICE