Het nieuwe team van HiFi.nl

Bij HiFi.nl zijn we ambitieus! Daarom is besloten om maar liefst twee nieuwe krachten aan te nemen: Koen Jansen en Jasper Mijwaard. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat hifi.nl nog meer lezers kan inspireren om zich te verdiepen in de mooie wereld van HiFi – of ze geïnteresseerd te houden, natuurlijk! Een korte introductie is wellicht op de plaats.

Koen is per 1 januari begonnen en is de nieuwe sales executive – het aanspreekpunt voor alle Nederlandse en Belgische HiFi winkels dus. Na tien jaar gewerkt te hebben op de vastgoedmarkt heeft hij besloten meer met zijn passie voor muziek (met name Bruce Springsteen en de Stones) en film (je mag hem altijd wakker maken voor Heat (1995) met Pacino en De Niro) te doen en gesolliciteerd bij hifi.nl. Na zo’n vier maanden is er een complete HiFi-wereld voor hem opengegaan en kan het niet lang meer duren tot er een nieuwe set bij hem in de woonkamer staat.  

Jasper is sinds februari de nieuwe hoofdredacteur en is dus verantwoordelijk voor alles wat er op onze online kanalen verschijnt: van de website hifi.nl tot Facebook en van Twitter tot YouTube. Je kunt bij hem terecht voor alle persberichten en andere redactionele zaken. Hij heeft diepe wortels in de muziekindustrie, een grote liefde voor muziek (hij zou wel eens een traantje hebben kunnen gelaten toen David Bowie overleed) en misschien wel het belangrijkste – hoe de muziek wordt weergegeven. Verder kan hij uren praten over alles wat met Star Wars te maken heeft en is het goed mogelijk dat hij meer tijd op internet en in virtual reality doorbrengt dan in het echte leven. 

MERK

EDITORS' CHOICE