Diapason luisterweekend bij Gydotron

Redactie HiFi.nl | 23 mei 2016 | Diapason

Gydotron gaat in de toekomst minder merken voeren. Op deze manier wil de Vlaamse hifiwinkel zich volledig focussen op de merken die ze nog wél in de winkel hebben staan en kunnen ze klanten nog beter begeleiden en kennen ze alle ins en outs van de producten. Één van de merken die je er nog gewoon kunt vinden is Diapason, waar je van kunt genieten in het weekend van 4 en 5 juni.

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni organiseert Gydotron namelijk een luisterweekend waarin de Diapason Dynamis en de Diapason Astera centraal staan. De luidsprekers zullen worden aangestuurd door Vitus Audio, een combinatie die al meerdere malen heeft bewezen bijzonder muzikaal te zijn. Ook vinyl komt aan de beurt, door middel van een Transrotor Fat Bob en Hyperspace, gecombineerd met de Tri-Planar arm.

Je kunt op zaterdag 4 juni binnenlopen tussen 14.00 en 19.00, op de zondag sluit de winkel een uurtje eerder. Naast mooie muziek kun je ook genieten van een drankje en verschillende Italiaanse hapjes. Je vindt Gydotron aan de Turnhoutsebaan 241 in Wijnegem.

Behalve Diapason, Vitus Audio en Transrotor vind je bij Gydotron ook de merken Marten, Harbeth, Kii Audio, Jeff Rowland, Alluxity en Lindemann.

Foto: Sven Verbruggen


EDITORS' CHOICE