NIEUWSMission

Betaalbare Mission LX: de eerste indruk


Redactie HiFi.nl | 08 mei 2016 | Mission

High End München 2016 is in volle gang! Hifi.nl is aanwezig om je te voorzien van het laatste nieuws, de nieuwste producten en natuurlijk foto’s van de mooiste hifi apparatuur. Met in dit artikel een eerste indruk van de Mission LX-serie!

De ontwikkeling van Mission’s nieuwe LX-serie hebben we op de voet gevolgd. Deze budgetlijn, die er enorm strak en prachtig minimalistisch uitziet, zou namelijk wel eens heel interessant kunnen zijn. Toen we hoorden dat Mission ook aanwezig zou zijn in München, kon deze dus linea recta op onze to-visit lijst. Want goede speakers voor een goede prijs willen we natuurlijk niet missen.

Tot onze blijdschap stond de gehele LX-serie in de ruimte van Mission, maar dat sloeg snel om in lichte teleurstelling. De luidsprekers stonden namelijk allemaal niet aangesloten. Toch hebben we een goede blik kunnen werpen op de vijf luidsprekers en dat zag er helemaal niet verkeerd uit. Het leek erg goed gebouwd en zoals vaker gezegd liggen de verwachtingen toch vrij hoog. Misschien toch maar eens een set uitgebreid gaan testen…  


EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »