NIEUWSPioneer

Pioneer ondersteunt nu ook MQA

High End München 2016 is in volle gang! Hifi.nl is aanwezig om je te voorzien van het laatste nieuws, de nieuwste producten en natuurlijk foto’s van de mooiste hifi apparatuur. Met in dit artikel alles over Pioneer!

Naast dat we bij de stand van Pioneer mochten genieten van de SE-Master1, een ware high end hoofdtelefoon, viel ons oog gelijk op een de XDP-100R mediaspeler. Deze audiospeler met 4,7” display (vergelijkbaar met de iPhone 6) en ondersteuning voor hi-res audioformaten is niet per sé nieuw, maar heeft wel een mooie nieuwe feature. De player ondersteunt vanaf nu namelijk ook MQA. Verder heeft de audioplayer geïntegreerde WiFi en Bluetooth aptX, een DAC van ESS Tech en een intern geheugen van 432 GB. Mocht dat te weinig zijn, kun je het uitbreiden door middel van twee SD-kaarten. 

Daarnaast werkt ook Pioneer nu aan een eigen multiroom systeem. Pioneer’s multiroom zal worden ondersteund door het FireConnect systeem, waar bijvoorbeeld Onkyo en Harman Kardon ook al gebruik van maken. Of dat betekent dat je ook multiroom kunt creëren met verschillende merken konden ze ons niet vertellen. 


EDITORS' CHOICE