NIEUWSPhilips

Mini soundbar: Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker

Jasper Mijwaard | 18 april 2016 | Philips

Wie denkt dat een soundbar groot moet zijn om goed geluid te produceren, heeft het fout. Of tenminste, dat zegt Philips. Het Eindhovense merk komt namelijk met een soundbar die slechts 40 cm breed en 5,8 cm hoog is, maar wél de hele kamer kan vullen. Ontmoet de Fidelio B1 Nano Cinema Speaker.

Hoe dan? Nou, Philips heeft de drivers zo afgesteld dat het moet klinken alsof je een kamerbrede soundbar hebt staan. Dat wordt mogelijk gemaakt door de Microbeam-technologie, wat vier extreem gevoelige en perfect afgestelde drivers kan combineren met geavanceerde digitale geluidsverwerking. Samen met een in-house ontworpen tweeter en bandpass subwoofer moet dat zorgen voor een krachtig, perfect gebalanceerd geluid.

Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk kabels rond hebt slingeren zijn de soundbar en de subwoofer, die zowel staand als liggend te plaatsen is, volledig draadloos.  Via Bluetooth en HDMI ARC kan ook muziek afgespeeld worden via de soundbar. Een draadloze soundbar van dit formaat met een subwoofer die gemakkelijk onder een bank te plaatsen is, lijkt natuurlijk vooral ideaal voor kleinere kamers. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

De Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker zal vanaf september in de winkels liggen voor €499,99.

Features:

- 320W totaal vermogen
- Tweeter Waveguide
- Cardioid Luidspreker Array voor surround sound
- Digitale geluidverwerking
- Dolby Digital & DTS Surround
- Bandpass subwoofer 

MERK

EDITORS' CHOICE