Bowers & Wilkins steekt T7 in nieuw tasje

Jasper Mijwaard | 12 april 2016 | Bowers & Wilkins

De draadloze T7 luidspreker van Bowers & Wilkins is ideaal om in het zonnetje te genieten van je favoriete muziek. Dankzij een minimum aantal knoppen en een Bluetooth verbinding kun je bijvoorbeeld moeiteloos het barbecueën een lekkere soundtrack geven. En nu is de T7 er ook in een volledig nieuw jasje – of tasje, moeten we eigenlijk zeggen.

Niemand zal ervan opkijken als we zeggen dat de hifi-wereld vooral bestaat uit mannen. Natuurlijk zijn er ook genoeg vrouwelijke audioliefhebbers, maar er is toch iets aan de techniek van versterkers en luidsprekers wat vooral mannen aan lijkt te trekken. Om goed geluid aantrekkelijker te maken voor vrouwen heeft Bowers & Wilkins de handen ineengeslagen met designer Loes van Laarhoven. Zij ontwierp speciaal voor de T7 Bluetooth speaker een beschermhoes die eruitziet als een designertas, zodat ook de fashionistas verantwoord met een luidspreker over straat kunnen. Fijn!

Verder is voor de draadloze speaker nu ook een nylon hoes verkrijgbaar, die net als de T7 zelf is voorzien van een Micro Matrix-patroon. Deze honingraatstructuur zorgt bij de luidspreker voor een aanzienlijk stijve kast en robuust platform voor de drivers en maakt nu dus ook de hoes tot goede beschermer.

De Bowers & Wilkins T7 is verkrijgbaar voor €349, de standaard uitvoering van de nylon hoes zal je €29,99 kosten. De producten van Loes van Laarhoven zijn uniek en worden volledig met de hand gemaakt. Voor meer informatie kun je terecht op www.loesvanlaarhoven.nl.  

MERK

EDITORS' CHOICE