Quad-raad neemt Master & Dynamic-hoofdtelefoons in assortiment op

Importeur Quad-raad heeft sinds maart dit jaar de exclusieve hoofdtelefoons van het Amerikaanse Master & Dynamic in het leveringsprogramma opgenomen.

"Naast het feit dat ontwerper/designer Jonathan Levine een evenwichtig klankbeeld nastreeft, ogen de hoofdtelefoon-modellen conform het prijspunt", vertelt Quad-raad. Het Master & Dynamic-assortiment bestaat uit zowel in-ear als on-ear en over-ear hoofdtelefoons in diverse kleurstellingen. Ook is er een draadloos model. De prijzen reiken van € 139,- tot € 579,-. 

"Het kiezen van een hoofdtelefoon is heel persoonlijk. ‘Blind’ en on-gehoord kopen vanaf het rek in de elektronica-super, bevelen we dan ook niet aan." Quad-raad kiest daarom voor een dealernet dat de gelegenheid biedt om met aandacht tot een verantwoorde keuze te komen.

Quad-raad
Vorig jaar juni werd importeur Quad-raad - spreek uit ‘kwadraat’ – opgericht om de distributie te verzorgen van een tweetal audiomerken uit de stal van I.A.G. (International Audio Group,), namelijk Audiolab en Mission. 

MERK

EDITORS' CHOICE