ARTIKELMoon Audio

Workshops en luistertest bij Hifi Studio Wilbert


Redactie HiFi.nl | 15 april 2016 | Moon Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 01 april 2016

Audio streamen wordt al jaren gedaan, maar met de komst van hi-res diensten als Qobuz en TIDAL lijkt het pas echt de wereld van hifi te betreden. Helemaal nu deze diensten ook geïntegreerd worden in producten van bekende merken als Naim, Moon en Aurender. Daarom besteedt Hifi Studio  Wilbert er op 16 en 17 april aandacht aan met workshops en een luistertest.

Je kunt op zaterdag 16 en zondag 17 april bij de Utrechtse hifizaak terecht om alles te weten te komen over het streamen van hi-res audiobestanden. Zo kun je bijvoorbeeld de kwaliteit tussen DSD en hi-res streaming van Qobuz en TIDAL vergelijken. De set hiervoor bestaat uit dCS Rossini streaming DAC, Spectral DMC 30 SV en DMA 300 versterking, aangesloten op Bowers & Wilkins 802 D3 luidsprekers.

Ook zal de nieuwe all-in-one muziekspeler van Moon, de Neo ACE, voor het eerst te zien en te horen zijn. Een echte topversterker waarbij natuurlijk de moderne connectiviteit niet ontbreekt. Er zal ook aandacht besteed worden aan het inrichten van je eigen NAS, de randvoorwaarden van online streamen en nog veel meer.

De entree is op beide dagen gratis. Aanmelden is wel gewenst en kan via deze link

EDITORS' CHOICE