NIEUWSdCS

DCS Rossini show bij AudioXperience

Redactie HiFi.nl | 01 april 2016 | dCS

Data Conversion Systems, of in het kort DCS, zal op zaterdag 9 april langskomen bij het Nuenense AudioXperience. Raveen Bawa van het Britse bedrijf zal langskomen om demonstraties te geven met de Rossini DAC en Rossini Master Clock.

DCS is producent van (SA) CD-spelers, D/A conversters, upsamplers en ‘master clocks’. Studio’s en omroepen over de hele wereld gebruiken de producten van dit hi-tech bedrijf en ook de consumentenversies worden al jaren gezien als een van de beste ‘middelen’ om muziek uit (SA) cd’s en muziekbestanden te halen.  

Mr. Raveen Bawa van DCS komt langs om een presentatie geven over de nieuwe Rossini en de door RCS ontwikkelde technologiën, die ervoor gezorgd hebben dat de fabrikant uit Cambridge zich mag scharen tot het selecte groepje van high-end producenten in digitale muziekweergave. Op zaterdag 9 april geeft hij doorlopende demonstraties met de Rossini DAC en Master Clock. Deze producten worden natuurlijk niet gecombineerd met het minste systeem: de hagelnieuwe Audio Research REF 6, de GS150 eindversterker en Vivid Audio Giya G1 luidsprekers staan klaar om het zo goed mogelijk te laten klinken.

Dus als je benieuwd bent naar de DCS Rossini of graag eens wilt zien wat een Master Clock precies doet, is het de moeite waard om op 9 april af te reizen naar AudioXperience. Je kunt tussen 10.00 en 17.00 binnenlopen, het adres is Spegelt 66 in Nuenen.


EDITORS' CHOICE