NIEUWS

Gratis audio seminars door Audio Tempel Heerenveen

Redactie HiFi.nl | 29 maart 2016

Op zaterdag 2 en zondag 3 april zal de volledige bovenverdieping van woonwinkel It Wenhûs te Heerenveen in het teken staan van geluid. De Heerenveense hifizaak Audio Tempel organiseert komend weekend namelijk meerdere audio seminars, die geheel gratis toegankelijk zullen zijn.

Zoals gezegd zijn er verschillende seminars die ervoor zorgen dat jij na dit weekend nog meer weet over hifi. De drie seminars zijn…

1. Wat doet elektriciteit met jouw systeem?
Björn Hegelstad, de ontwerper van Isotek, is te gast. Op de aanwezige MBL set zal hij de diverse mogelijkheden uitleggen en natuurlijk demonstreren. Erg leerzaam!

2. Streaming: hoe en wat?
Benieuwd wat je allemaal kunt met een streaming set? Een spreker van de importeur AND (o.a. Bluesound, Dali en NAD) zal haarfijn uitleggen wat er allemaal mogelijk is met streaming en waarom dit in 2016 eigenlijk gewoon niet meer mag ontbreken. Verder zal er, samen met Native DSD,  het verschil worden gedemonstreerd tussen gecomprimeerde muziek en lossless/hi-res bestanden. 

3. Analoog, platenspelers, buizenversterkers… hoe klinkt dat?
Liefhebbers van vinyl opgelet! Bij deze seminar kun je heerlijk filosoferen of wegdromen bij jouw favoriete hobby. Dat doe je natuurlijk niet alleen: Dhr. Feickert (van het platenspelermerk Dr. Feickert) en/of Dhr. Van den Hul (bekend van zijn handgemaakte elementen) zullen je hierbij helpen. Tenslotte zal ook Tannoy aanwezig zijn met de bijzondere Prestige Turnberry GR, waarover natuurlijk alles verteld wordt.

Zaterdag
Eerste sessie: 10:30 - 13:30
Tweede sessie: 14:00 - 16:00

Zondag
Eerste sessie: 10:30 - 13:30
Tweede sessie: 14:00 - 16:00

Per sessie is er plek voor 50 deelnemers. Wil jij erbij zijn? Stuur dan even een mailtje naar info@audiotempel.nl en laat weten op welke dag je welke sessie wilt bijwonen en met hoeveel personen je van plan bent te komen. 


EDITORS' CHOICE