Beleef Bowers & Wilkins en Rotel bij Hifistudio It Harkstee


Redactie HiFi.nl | 09 april 2016 | Bowers & Wilkins
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 24 maart 2016

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april kun je bij Hifistudio It Harkstee terecht voor een bijzondere demonstratie van Bowers & Wilkins en Rotel producten. In twee verschillende opstellingen laten de hifi-specialisten van de Friesche speciaalzaak het natuurgetrouwe geluid van de versterkers van Rotel en de luidsprekers van Bowers & Wilkins horen. Van laatstgenoemde zal Ronald Dijkstra aanwezig zijn om een aantal details toe te lichten en vragen te beantwoorden.

De eerste set bestaat uit de Rotel RC1590 voorversterker en RB1590 eindversterker, gecombineerd met CM10S2 luidsprekers van Bowers & Wilkins. In de tweede combinatie vind je de Rotel RA1570 geïntegreerde versterker en Bowers & Wilkins CM6s2 luidsprekers. Als bron voor deze pareltjes wordt gebruik gemaakt van de Crossroads, een in eigen huis ontwikkelde streamer. Ook daarover zal natuurlijk het één en ander verteld worden.

De CM6s2 en CM10s2 van Bowers & Wilkins zijn twee krachtige luidsprekers uit de welbekende CM-serie van het Britse merk. Dankzij technieken als Tweeter On Top en een conus van Kevlar vezels met FST weten deze speakers zelfs de kritische luisteraar te overtuigen. Combineer dat met de compromisloze geluidskwaliteit en interessante prijs/kwaliteitsverhouding van de Rotel-versterkers en het kan wel eens een érg interessant weekend worden! 

MERK

EDITORS' CHOICE