NIEUWSCabasse

Streaming modellen van Cabasse

Redactie HiFi.nl | 22 maart 2016 | Cabasse

Streaming wordt (nog altijd) met de dag populairder en dus neemt het aantal streamingproducten ook toe. Het Franse merk Cabasse kan niet achterblijven en heeft nu een aantal modellen die volledig gericht zijn op het streamen van jouw favoriete muziek.

Ten eerste is er de Cabasse Stream AMP100 (€549), een device dat via Ethernet of Wi-Fi al je lokale digitale muziekbestanden kan streamen en daarnaast ook nog eens streamingdiensten als Spotify en Deezer ondersteunt. Verder kan de AMP100 aangesloten worden op je tv en cd-speler en biedt hij de mogelijkheid om muziek af te spelen van een USB-stick of HDD. Tenslotte bezit de AMP100 een analoge audio uitgang en een subwoofer uitgang.

Over subwoofers gesproken: de Cabasse Stream 3 (€999) is een actieve subwoofer met twee sattelietspeakers die je op verschillende oppervlaktes kwijt kunt of aan de muur bevestigd kunnen worden. Met de Stream 3 kun je vanaf je telefoon of tablet genieten van je muziek, die via een Bluetooth verbinding gestreamd wordt. De subwoofer is te bedienen met de speciale Cabasse app en is leverbaar in hoogglans wit en hoogglans zwart.

Dan is er nog de Stream1 (€599), een compact drie-weg coaxiaal systeem die je muziek in 360° afspeelt, zodat je altijd goed geluid hebt – waar je ook zit. De Stream1 kan aan de muur bevestigd worden of horizontaal of verticaal geplaatst worden. Verder is hij via NFC, Bluetooth en USB te verbinden met je smartphone en tablet. Net als de Stream3 is deze streamer te bedienen via de Cabasse app of bijgeleverde remote en is hij verkrijgbaar in het hoogglans zwart of wit.

Tenslotte heeft Cabasse ook met een ander handig product: de Stream Source (€349). De Source zorgt ervoor dat je bestaande hifi installatie geïntegreerd kan worden in je draadloze netwerk, zodat je ook zonder speakers van Cabasse je muziek vanaf je telefoon kunt afspelen. Daarnaast is hij voorzien van een hoogwaardige DAC en wordt ook multiroom ondersteund. Al met al een veelbelovende serie die zomaar eens serieuze concurrentie kan betekenen voor merken als Sonos en Bluesound.

MERK

EDITORS' CHOICE