NIEUWS

Motorola komt met draadloze, waterdichte in-ears: VerveOnes

Jasper Mijwaard | 25 februari 2016

Opvallend nieuws van Motorola, een merk dat toch niet écht bekend staat om hun audioproducten: de telefoonfabrikant gaat een lijn innovatieve wearables uitbrengen. De serie, die ‘VerveLife’ gedoopt is, bestaat uit een aantal camera’s uit hoofdtelefoons. De meest interessante daarvaan zijn de VerveOnes.

De batterij van de VerveOnes gaat 12 uur mee en kan opgeladen worden via een meegeleverd opbergsysteem. In beide oordopjes zit een microfoon ingebouwd zodat ze ook gebruikt kunnen worden om (via een app voor je iPhone of Android-toestel) handsfree te bellen. Om het helemaal af te maken zijn ze compleet waterdicht en zweetbestendig. Het klinkt allemaal veelbelovend.

Wat wel erg opvallend is, is dat er bij de aankondiging van dit nieuwe model eigenlijk niks gezegd wordt over de geluidskwaliteit. Wij durven er eigenlijk niet teveel van te verwachten. Het weglaten van kabels en het toevoegen van zoveel vernieuwende functies kan tenslotte behoorlijk wat kwaliteitsproblemen met zich meebrengen.

De prijs en verdere details zijn helaas nog niet bekend. Het is nu aan Motorola om te bewijzen dat ze klaar zijn voor hun eerste stappen in de audiowereld.


EDITORS' CHOICE