NIEUWSArcam

Arcam SR250 en Sonus Faber Olympica II bij AudioZaal Utrecht

Redactie HiFi.nl | 22 februari 2016 | Arcam

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari staan Arcam en Sonus Faber opnieuw zij aan zij. Gastheer is de Utrechtse speciaalzaak AudioZaal, die de gloednieuwe Arcam SR250 aan zal wenden om een set Olympica II luidsprekers van Sonus Faber aan te sturen. 

De SR250 is een Klasse-G versterker die geoptimaliseerd is voor gebruik rond de televisie, inclusief HDMI in- en uitgangen. Voor meer achtergrond over Klasse-G lees je het verslag van ons recente bezoek aan importeur Audiac. Mocht je nóg meer informatie nodig hebben, kun je natuurlijk ook terecht bij AudioZaal. 

Net als de meerkanaals AVR850 en AVR550 beschikt de tweekanaals SR250 over Dirac Room Equalisation, een intelligent meet- en equalisatiesysteem dat de invloed van de ruimte op de muziekweergave minimaliseert. Zo verandert de SR250 ook minder ideale kamers in klinkende luisterruimtes.

Naast de SR250 kun je overigens meteen kennismaken met de Solo Movie, de herintroductie van Arcam's all-in-one oplossing inclusief blu-ray discweergave en vijf versterkerkanalen voor surround. Deze Arcamtelg zal, uiteraard in surround opstelling, aangesloten staan op in combinatie met Sonus Faber Chameleon luidsprekers en Sumiko Subwoofers.

De demonstraties op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari vinden doorlopend plaats gedurende de openingstijden, van 11 tot 17u. Je vindt AudioZaal aan de Nachtegaalstraat 72 in Utrecht.

MERK

EDITORS' CHOICE