NIEUWSMarmitek

Marmitek brengt nieuwe streaming-oplossingen

Redactie HiFi.nl | 19 februari 2016 | Marmitek | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Als er één merk is dat jouw leven een stuk gemakkelijker probeert te maken, is het wel Marmitek. Dit Eindhovense bedrijf staat bekend om hun innovatieve oplossingen voor alles op het gebied van audio en video. En nu hebben ze twee nieuwe handige apparaten.

Ten eerste is er de  Marmitek BoomBoom 55, een handige Bluetooth audiozender die het mogelijk maakt om het geluid van je tv draadloos te verzenden naar een Bluetooth hoofdtelefoon. Hoe minder kabels, hoe beter, tenslotte. De BoomBoom 55 is voorzien van de nieuwste aptX low-latency technologie, wat ervoor zorgt dat er geen enkele vertraging zit tussen het beeld en het geluid. Ook leuk: dit nieuwe speeltje van Marmitek kan de audio naar twee hoofdtelefoons tegelijkertijd sturen.

Naast de BoomBoom 55 heeft Marmitek de Connect AE14 op de markt gebracht. Dit is een HDMI audio extractor die het mogelijk maakt om de audio uit je HDMI bron te halen en deze direct door te sturen naar bijvoorbeeld een home cinema of hifi set. ARC (Audio Return Channel) wordt hierbij natuurlijk ook ondersteund. Ga je het ooit nodig hebben? Waarschijnlijk niet. Maar voor de mensen die wel eens tegen dit probleem aan zijn gelopen is dit toch een érg handige oplossing.

Zowel de Connect AE14 als de BoomBoom 55 zijn vanaf vandaag te koop voor €59,95.

MERK

EDITORS' CHOICE