NIEUWSLoewe

Samenwerking Loewe en Spectral | tv-meubelen mét tv

Redactie HiFi.nl | 17 februari 2016 | Loewe

De Duitse merken Loewe en Spectral bundelen de krachten en presenteren meubeloplossingen voor de televisies en geluidsapparatuur van Loewe. Een logische samenwerking, gezien beide merken zich richten op stijlvolle, innovatieve oplossingen en exclusief design.

CEO René Glasmacher van Spectral over de samenwerking met Loewe: “Spectral brengt ‘home’ en ‘entertainment’ samen. Loewe is de ideale partner voor ons aangezien dat bedrijf onze waarden deelt: strenge kwaliteitsnormen en de belofte ‘Made in Germany’. We zijn zeer blij met de nieuwe samenwerking.”

“We willen onze klanten op maat gemaakte en individuele mogelijkheden bieden om onze producten bij hen thuis te installeren. Het partnership met Spectral is de volgende stap bij deze aanpak. Spectral en Loewe spreken op elk niveau dezelfde designtaal. Daarom kijken we heel erg uit naar onze samenwerking met Spectral”, aldus Mark Hüsges, CEO van Loewe Technologies GmbH.

Loewe en Spectral stellen hun nieuwe meubels voor tijdens vakbeurzen in Hannover, Leipzig en Düsseldorf in februari en maart. Het is nog niet bekend wanneer de eerste modellen de Benelux-markt bereiken. 

EDITORS' CHOICE