Bowers & Wilkins 800 D3 bij Krijtenberg Sound & Vision

Redactie HiFi.nl | 19 februari 2016 | Bowers & Wilkins

"Wij willen meer. Wij willen muziek in zijn meeste zuivere vorm ervaren. Van elke nuance en elk detail genieten. Ons zo dicht bij de muziek voelen alsof we samen met de artiest in de opnamestudio aanwezig waren." Dat schrijven de gastheren van Krijtenberg Sound & Vision, die je komend weekend van harte uitnodigen om de 800 Series van Bowers & Wilkins te beleven.

"De Series 800 Diamond stond het streven naar verandering en innovatie vooraan. Maar de 800 series is niet zomaar een luidspreker lijn; het is al jarenlang het benchmark voor de beste geluid presentaties. Om verbetering van het allerbeste te realiseren trekken ze bij B&W al het bestaande in twijfel - je start bij het begin. Met als gevolg dat bijna elke component van iedere luidspreker is opnieuw uitgedacht: van het materiaal van de drivers tot en met de posities van de schroefbevestigingen. De nieuwe 800 series Diamond is geen evolutie. Het is een revolutie."

"In onze showroom hebben wij van de B&W 800 D3 Series de 802, 803, 804 en de 805 speakers die voor u de introductie met deze nieuwe serie fenomenaal gaan maken. Van deze drie speakers is de 803 D3 een volledig nieuwe speaker. Dit kleinste model 'met kop' dat Bowers & Wilkins ooit maakte, beschikt grotendeels over dezelfde kwaliteiten als de grotere modellen, maar dan in woonkamerformaat."

"Met de introductie van de nieuwe 800 Diamond series 3 van B&W eind 2015 is het nu aan ons om deze in volle glorie aan u te presenteren. We zullen de gelegenheid aangrijpen om u uit te leggen wat de verbeteringen van de luidsprekers zijn en hoe dit in de weergave tot uiting komt. Deze presentaties vinden plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari en zijn gedurende de hele dag bij te wonen. Op deze dagen zullen wij worden bijgestaan door Ronald Dijkstra van B&W die deze demo's zal gaan verzorgen en al uw vragen over deze nieuwe speaker serie kan beantwoorden. Het belooft een weekend vol muziek te worden."

Bowers & Wilkins 800 bij Krijtenberg Sound & Vision
Vrijdag 19 en zaterdag 20 februari | Amstelveen | Website

MERK

EDITORS' CHOICE