NIEUWSSonos

Apple Music beschikbaar voor Sonos

Redactie HiFi.nl | 10 februari 2016 | Sonos

Vanaf vandaag is Apple Music wereldwijd beschikbaar op alle Sonos-systemen. Gebruikers hebben hiermee toegang tot alle functionaliteiten, zoals Voor jou, Nieuw, Radio en Mijn muziek, maar ook tot de volledige Apple Music-catalogus. Om Apple Music te streamen op Sonos, hoeven gebruikers alleen maar ‘Muziekservices toevoegen’ te selecteren op de Sonos controller-app, naar het Apple Music-icoon scrollen, en in te loggen.

Apple Music op Sonos is vanaf begin december getest door honderdduizenden luisteraars door middel van een succesvol testprogramma. “De feedback van leden van Apple Music op Sonos tijdens de testperiode was top”, zegt Eddy Cue, senior vicepresident van Internet Software en Services bij Apple. “Sonos en Apple Music zorgen samen voor een waanzinnige luisterervaring in huis – en we zijn blij dit nu aan te kunnen bieden aan alle Sonos-gebruikers.”

“Deze samenwerking is een uitstekend voorbeeld van het samengaan van twee bedrijven die echt geven om muziek, om te kunnen zorgen voor een topluisterervaring”, zegt John MacFarlane, chief executive officer bij Sonos. “Dankzij de samenwerking met Apple kunnen we Apple Music op een eenvoudige, intuïtieve manier bij mensen thuis brengen – en het klinkt ook nog fantastisch.”

Er komt ook een Sonosstation op Apple Music, samengesteld door artiesten in samenwerking met Sonos. Nieuwe gebruikers kunnen Apple Music drie maanden gratis uitproberen.


EDITORS' CHOICE