NIEUWSCabasse

Cabasse inbouwspeakers

Redactie HiFi.nl | 13 februari 2016 | Cabasse

Het Franse luidsprekermerk Cabasse levert een overzichtelijk scala aan inbouw, opbouw en in-wall luidsprekers van hoge kwaliteit. Kijk in Frankrijk maar eens rond op de stations en in stadions, winkelcentra, cathedralen en muziekpodia. Een overzicht van het huidige assortiment custom installation, met huidige prijzen.

Cabasse Archipel serie
Plafond of wand inbouw speakers met een montage diameter van 16 of 20 cm en een inbouw diepte van <10 cm. Cabasse levert in beide afmetingen ook stereo units in één behuizing. Losse back boxen en afwijkende montage beugels voor bijna alle modellen maken de Cabasse Archipel serie redelijk uniek. Alle componenten zijn van zeer hoog waardige kwaliteit vandaar dat ze ook het goedkeurings stempel van Cabasse hebben. De units worden geleverd met een ronde grill en vierkante grill die simpel magnetisch te plaatsen is, en bovendien ook te spuiten en/of schilderen in iedere gewenste kleur. Vanaf € 219 per set voor de Archipel 13 ICP en € 249 per set voor de Archipel 17 ICP.

Cabasse ZEF serie, 13 cm of 17 cm woofer met of zonder 100/70 Volt trafo
ZEF serie bestaande uit de ZEF13 en ZEF17 zijn robuuste multifunctionele speakers die geschikt zijn voor binnen en buiten. De ZEF serie is leverbaar in de kleuren wit en zwart en wordt geleverd met een zeer funtionele geintegreerde beugel zodat u hem op vele manieren simpel kunt monteren. De ZEF 13/17TR is inclusief 100/70V trafo waarbij u dmv een schakelaar op de voorkanty achter de grill kunt kiezen uit het gewenste opgenomen vermogen. Prijzen: ZEF13 € 399, de ZEF13TR € 499, ZEF17 € 499 en ZEF 17TR € 599 per set.

Cabasse Antigua IW
De ultradunne grille, met magnetische bevestiging, verbergen de nieuwe 17T20 IW woofer en DOM36 midrange tweeter uit de Cabasse MT speakers. De nieuwe Antigua IW combineert discrete esthetiek en elegantie met de vertrouwde Cabasse weergave en details van muziek. Eenvoudige te installatie en makkelijk aan te sturen door iedere Audio/AVversterker, dankzij een hoog rendement en zeer strakke impedantie. De Cabasse Antigua IW is de high-performance oplossing voor iedere professionele installaties zowel voor stereo en/of surround. Perfectie in geluid en integratie. Verkoopprijs € 419 per set.

Cabasse Altura IW
De Altura IW is de absolute top in de full range 3 weg AV luidspreker voor in-wall montage, vanzelfsprekend als stereo speaker toepasbaar maar komt zeker tot zijn recht in een HT opstelling als center en L/R! De constructie en gebruikte technieken van de Altura zijn van absolute top kwaliteit en staan garant voor jaren van onzichtbaar muziekaal genieten van film en concert. De Altura IW heeft een maximale inbouw diepte van 90 mm en komt niet meer als 10 mm uit de wand. Verkoopprijs € 2700.

Cabasse Minorca IW
De Minorca IW is uitgerust met de co-axiale midrange-tweeter BC10 en een nieuwe duoCELL 17cm woofer. Minorca IW is de eerste 3-weg in-wall luidsprekers die alle laatste ontwikkelingen en kwaliteiten van Cabasse SCS (Ruimtelijk Coherent Source)-technologie combineert. De transparantie, souplesse en het realistische geluidsbeeld zijn gewoon opvallend, met een unieke stabiliteit en een diepte die je de muren doen vergeten. De Menorca IW verdwijnt in de muur, dankzij zijn ultra dunne grille met magnetische bevestiging. Verkoopprijs € 719 per set

Santorin subwoofer serie vanaf 599€ in het hoogglans wit/zwart
De uitgebreide Santorin subwoofer serie begint met een actieve 21 cm subwoofe van 400W in hoogglans zwart of wit voor € 599. Maar we hebben ook een zeer mooie Santorin inbouw oplossing met de Santorin in-wall voor 1200€ incl. versterker en cross-over en het top model is de Santorin serie is Santorin 38.

Cabasse Santorin IW
Cabasse Santorin actieve subwoofers worden geroemd om hun strakke weergave van de lage frequenties. De Santorin In-Wall is bedoeld voor inbouw in de muren en biedt dezelfde diepte, punch en muzikaliteit van de lage frequenties als de andere Santorini subwoofers van Cabasse. De behuizing is niet dieper dan 10 cm en kan dus volledig worden geïntegreerd in de muur. De Santorin IW wordt compleet geleverd met een krachtige subwoofer versterker en alle accessoires tbv de montage. Verkoopprijs is € 1199.

MERK

EDITORS' CHOICE