ARTIKEL

Toonaangevende experts in paneldiscussie ISE 2016

Redactie HiFi.nl | 25 januari 2016

Voor de opening van ISE 2016 vindt er een paneldiscussie plaats. De discussie op 8 februari wordt geleid door David Rowan, hoofdredacteur van het Engelse WIRED magazine. Het panel bestaat uit toonaangevende business- en technologie-experts.

De panelleden zullen onderzoeken hoe de convergentie van AV en IT, gedreven door de snelle ontwikkeling en implementatie van IP-technologie, heeft geleid tot toenemende technische uitdagingen en kansen voor de installatie-markt. De titel van de discussie luidt: 'Hoe sensoren AV en IT samenbrangen'.

David Rowan
WIRED is een bekroond technologie-, innovatie- en trend-magazine dat bericht over innovatie en mensen die bouwen aan de toekomst. Rowan sprak op TED Global en Google Zeitgeist-events, en draagt ​​bij aan Newsnight en the Today Show in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft contact met toonaangevende trendsetters en reist de wereld rond op zoek naar de nieuwste apps en gadgets, cutting-edge R&D-afdelingen, en universiteiten en start-ups die onze levens technologisch veranderen.  

Het panel bestaat verder uit:
Toni Barnett, managing director van van CDEC. Ze heeft inzicht in hoe technologie in het onderwijs is geëvolueerd. 
Jonathan Wagstaff, country manager bij Context, voor wereldwijde data-projecten. 
Kevin Morrison, executive vice president bij Harman in de AV en IT-industrie en verantwoordelijk voor de wereldwijde Harman-verkoop.
Mark Grady, Sales Lead voor Google, manager van Chrome en Android-producten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
Bernd Eberhardt, President en CEO bij NEC Display Solutions, van display-instapmodellen tot grootformaart Public Displays.

Alle geregistreerde ISE-deelnemers kunnen naar de paneldiscussie komen in het Forum om 18.00 uur op 8 februari. De discussie wordt gevolgd door de officiële opening van ISE 2016. Hier vind je meer informatie.

Met HiFi.nl naar ISE 2016
HiFi.nl nodigt vijf enthousiaste lezers uit om met ons de beurs te bezoeken op 12 februari. Wil jij mee om de nieuwste av-innovaties te ontdekken? Volg deze link en geef een korte motivatie. 


EDITORS' CHOICE