NIEUWS

Inschrijving voor ISE 2016 gestart

Redactie HiFi.nl | 14 november 2015

Je kunt je nu inschrijven voor ISE 2016, de internationale beurs van Integrated Systems Europe in de Amsterdamse RAI, van 9 tot en met 12 februari in de Amsterdam RAI.

De twaalfde editie van ISE is volledig uitverkocht voor exposanten. Je vindt er de nieuwste innovaties en ontwikkelingen rond integratie van AV en elektronica. Het is de eerste keer dat de beurs vier dagen beslaat“De beslissing kwam voor een groot deel door de verzoeken van exposanten en bezoekers”, vertelt ISE-directeur Mike Blackman. “Zij wilden door de grote opkomst, vooral tijdens de eerste twee dagen, gewoon liever meer tijd hebben."

Er zijn meer dan 1000 stands en er worden meer dan 60.000 bezoekers verwacht. Ook is er een nieuw 'Audio Solutions Theatre': hier kunnen bezoekers presentaties van installateurs, fabrikanten en distributeurs bekijken. Het publiek kan presentaties beluisteren via een hoofdtelefoon, terwijl presentatoren gebruik kunnen maken van een innovatief design met drie ronde schermen. Daarnaast zijn er educatieve sessies van CEDIA en Infocomm. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-R5EBXrekSk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 

 Bekijk de tag ISE voor al het nieuws van de vorige editie(s). 

 


EDITORS' CHOICE