Primeurs bij Gydotron High-End luistershow

Redactie HiFi.nl | 14 januari 2016

Het weekend van 16 en 17 januari houdt Gydotron Audio traditiegetrouw een show in de pastorij in Malle. Tijdens de show komen er heel wat primeurs voorbij. HiFi.nl-lezers maken bovendien kans op een VIP-plaats.Allessandro Schiavi & Chiara Galinotti komen de Diapason Dynamis voorstellen. Daarnaast is de recent ontwikkelde SS-025 van Vitus Audio te beluisteren. Ole Vitus is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Vorig jaar startte Gydotron met Manger Speakers. Daniella Manger is aanwezig tijdens de luistershow om het werk van haar vader te presenteren. 

Ook is de Harbeth 40.2 te beluisteren. Trevor Butler van Harbeth licht toe.

Afgelopen september stelde Gydotron de Kii Three voor. Ook op 16 en 17 januari is deze speaker te beluisteren. Bruno Putzeys, de geestelijke vader van de Kii Three, verwelkomt de gasten tijdens de show.

Een Belgische primeur is de voorstelling van de YG Acoustics™  Hailey™. Dit moois zal worden aangestuurd door de vernieuwde ASR versterkers.

Uiteraard is de show gratis en doorlopend op 16 en 17 januari van 10 tot 18 h te bezoeken.

VIP Tickets
HiFi.nl-lezers maken kans op 10 VIP-plaatsen op zaterdagavond vanaf 18.30u. Stuur voor 10 januari een mailtje naar gydotron@gydotron.com om mee te loten. 

Gydotron Audio
Turnhoutsebaan 241
2110 Wijnegem, België
www.gydotron.com


EDITORS' CHOICE