Sjieke jubileumedities van Bang & Olufsen: Love Affair Collection


Redactie HiFi.nl | 22 december 2015 | Bang & Olufsen

Wie jarig is, trakteert. Het Deense Bang & Olufsen wordt 90, en viert dat met een selectie van iconische producten die speciaal voor de zogeheten Love Affair Collectie uitgevoerd zijn in een rosé gouden tint. Smaken verschillen, maar het oog in ieder geval feestelijk - zij het op een hele sjieke manier.

Peter Bang en Svend Olufsen startten hun zoektocht om tot de diepste geheimen van de intrigerende wereld van de radiotechnologie door te dringen in de turbulente 20-er jaren; een tijdperk waarin dit fenomeen nog als magisch werd beschouwd. Dit waren ook de hoogtijdagen van de Art Deco dat de perfecte afspiegeling was van luxe, glamour en de heersende jubelstemming. 90 jaar later introduceert de firma een collectie die een perfecte afspiegeling wil zijn van de sfeer en de stijl uit die tijd en die een podium creëert voor een liefdesverhaal met eeuwigheidswaarde. “We beschouwen deze exclusieve collectie als een levende illustratie van de liefdesrelatie die al sinds de oprichting standhoudt, een moment waarop de passie en toewijding aan vakmanschap en kwaliteit van de twee Deense ingenieurs Peter Bang en Svend Olufsen wereldwijd de aandacht trok”, aldus Marie Kristine Schmidt, VP Brand, Design and Marketing.

 

De Love Affair Collectie bestaat uit acht producten: de recentelijk gelanceerde BeoVision Avant 85, de BeoVision 11-46 – de all-in-one entertainmentoplossing het merk –, de BeoRemote One, de BeoPlay A9, de lichtgewicht BeoPlay H6 hoofdtelefoon, de slanke BeoLab 18, subwoofer BeoLab 19 en tot slot de iconische BeoLab 5. Prijzen vind je hieronder.

Love Affair Collectie
BeoVision Avant 85 – 23.095 EUR incl BeoRemote One                      
BeoVision 11-46 – 6.595 EUR
BeoPlay A9 – 2.299 EUR             
BeoLab 18 – 4.710 EUR                  
BeoLab 19 – 2.935 EUR
​BeoPlay H6 – 419 EUR
BeoLab 5 – 20.360 EUR


EDITORS' CHOICE