Look & Listen brengt Mitchell & Johnson naar Nederland

Redactie HiFi.nl | 18 december 2015 | Mitchell and Johnson

Marktnieuws van Look & Listen: de importeur van onder meer Anthem en Paradigm laat weten voor de Nederlandse markt per direct het Britse audiomerk Mitchell & Johnson aan het portfolio toe te voegen.

"Mitchell & Johnson vindt dat iedereen die van muziek houdt, de muziek op de best mogelijke manier - in stereo - zou moeten kunnen beluisteren op hifi apparatuur die niet de wereld kost. Goede hifi moet betaalbaar en bereikbaar zijn. Mitchell & Johnson maakt dit mogelijk voor alle producten die zij ontwikkelt en produceert," aldus de kersverse importeur.

Het huidige assortiment van Mitchell & Johnson bestaat uit een viertal componenten: een cd-speler, netwerkspeler, versterker en tuner. Ieder component biedt bijzondere eigenschappen voor een verrassende prijs. Zo heeft de versterker een hoogwaardige DAC aan boord en is de tuner ook voorzien van een Bluetooth ontvanger. De netwerkspeler is bovendien van een DAB+ en een FM tuner voorzien. Prijzen beginnen bij € 399,-.

"Er wordt gebruik gemaakt van degelijke materialen en hoogwaardige audio componenten in goed klinkende schakelingen. Het huidige gamma is in twee uitvoeringen leverbaar: zilver en zwart. In een zeer nabije toekomst zal het assortiment worden uitgebreid met andere aansprekende en muzikale audioproducten voor een optimale muziekbeleving."


EDITORS' CHOICE