NIEUWSOvergaauw

Streaming Audio Workshop bij Overgaauw Leiden

Redactie HiFi.nl | 07 december 2015

Overgaauw in Leiden verzorgt donderdag 17 december weer een avond vol praktische informatie over het hoe en wat van streaming audio. Gratis aanmelden kan via info@overgaauw.com. 

"We beginnen met 'hoe start je' en we laten ook de echte verschillen horen tussen de diverse bestanden. Een echte eye-opener. Ofwel, naast de informatie gaan we ook lekker luisteren."

De shows hebben een open karakter, dus eenieder die geinteresseerd is, is van harte welkom. "Zeker als u in de markt bent voor nieuwe apparatuur of streamen als aanvulling op uw installatie, bent u deze avond op het juiste adres en kunt u de informatieshow combineren met een bezoek aan onze winkel." Op donderdag is het tevens koopavond in Leiden, en vind je een grote kerstmarkt recht achter de winkel.

Streaming Audio Workshop
Donderdag 17 december
Inloop 19.00, start 19.30
Overgaauw Leiden, Breestraat 148.

Deze avond zal plaatsvinden in de nieuw geopende luisterruimte op de Breestraat. De doorgang hiervoor bevindt zich in de winkel. Gezien de grote aanloop op de vorige streaming avond wordt het bijzonder op prijs gesteld ls u zich hieronder aanmeldt: info@overgaauw.com.


EDITORS' CHOICE