NIEUWSDynaudio

Demonstratie Dynaudio Xeo 2 bij Wifimedia Arnhem

Redactie HiFi.nl | 02 december 2015 | Dynaudio

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 december aanstaande kun je bij Wifimedia in Arnhem terecht voor demonstraties met de gloednieuwe Dynaudio Xeo 2, die ons vorige week in een sfeervol Top 2000 Café in Hilversum werd voorgesteld.

"Dynaudio is al een aantal jaren actief op de markt met draadloze luidsprekersystemen die uitmunten in gebruiksgemak, geluidskwaliteit en connectiviteit," stellen de gastheren van Wifimedia. Uiteraard hoort ook de nieuwe Xeo 2 daarom tot het assortiment van de speciaalzaak. "Met de komst van de Xeo 2 heeft Dynaudio weer een belangrijke stap gemaakt. Niet alleen is deze luidspreker visueel een plaatje, hij is ook nog eens zeer fraai afgewerkt met onder meer aluminium frontplaten.

 

"De behuizing is gemaakt van uit een stuk bestaand composiet materiaal, hetgeen de stijfheid van de constructie zeer ten goede komt. En heb je voor de Xeo 4 en 6 nog een draadloze hub of connect nodig, de Xeo 2 heeft deze geïntegreerd. Dat betekent dat de bronnen direct op en van de luidsprekers kunnen worden aangesloten."

Meer lezen over de kleinste actieve speaker die Dynaudio bouwde doe je in ons verslag. Kennismaken kan aanstaand weekend in Arnhem, de openingstijden vind je hier.

MERK

EDITORS' CHOICE