NIEUWSApple

Apple Music in december beschikbaar op Sonos

Redactie HiFi.nl | 01 december 2015 | Apple

Apple Music is vanaf 15 december 2015 als publieke bètatest beschikbaar op Sonos. Vanaf dat moment streamen luisteraars alle onderdelen van Apple Music – zoals For You, New, Radio en My Music – via de smart speakers van Sonos.“Veel van onze gebruikers zijn fan van Sonos en willen van onze diensten genieten door het hele huis”, zegt Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software and Services bij Apple. “We zijn heel blij met de samenwerking met Sonos, omdat we de Apple Music-ervaring nu op nog meer plekken kunnen bieden.”

Apple Music en Sonos zoeken muziekliefhebbers die vanaf 15 december 2015 meehelpen te bepalen hoe Apple Music en Sonos huizen kunnen vullen met muziek. Met de publieke bètatest is het mogelijk de vele functies van Apple Music te gebruiken in de Sonos-app op iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, pc en Android-telefoons. De muziek is af te spelen in één kamer of in meerdere kamers tegelijk. De volledige versie is beschikbaar vanaf begin 2016.

Sonos werkte al samen met een groot aantal muziekdiensten, waaronder Spotify. Apple Music ontbrak echter nog in het rijtje vanwege een DRM-probleem. Wil jij Apple op Sonos testen? Dan kun je je hier aanmeldenJe kunt je ook rechtstreeks in de app aanmelden voor de beta.
 


EDITORS' CHOICE