Ken Ishiwata presenteert Marantz 14 SE op Bowers & Wilkins 805 D3 bij Remkes beeld & geluid


Redactie HiFi.nl | 23 november 2015 | Bowers & Wilkins

Ken Ishiwata, de brand ambassador van Marantz, demonstreert de nieuwe 14SE Series bij Remkes beeld & geluid om een paar Bowers & Wilkins 805D3 aan te sturen. 

Zaterdag 28 november staat er een bijzondere demo op de planning bij Remkes beeld & geluid in Eindhoven. De speciaalzaak heeft namelijk een paar Bowers & Wilkins 800-serie D3 opgesteld staan, de 805D3, en niemand minder dan Ken Ishiwata stelt ze graag aan je voor.

In verband met beperkte beschikbaarheid kun je (gratis) kaarten reserveren in de Hifidelity webshop. Per sessie zijn 25 stoelen beschikbaar, zodat Ken de bezoekers én de apparatuur de juiste aandacht kan geven – wees er snel bij!

Bestel hier je kaarten voor de uitgebreide sessies:

12.00-13.00u

13.00-14.00u

14.00-15.00u

"We gaan niet in detail treden over de aanpassingen van de PM14SE en de SA 14 SE van Marantz. Wij gaan u verrassen met een geluidsbeleving op een ongekend hoog niveau. Voel en beleef het!"

De 800 serie van Bowers & Wilkins is op maar liefst 868 fronten aangepast ten opzichte van zijn voorganger. Je kunt dus niet zozeer spreken van een vernieuwing, als van een compleet nieuw model – geïntroduceerd vlak voor de vijftigste verjaardag van Bowers & Wilkins. Voor de realisatie van de nieuwe 800 Diamond Series werd de complete fabriek in Engeland omgebouwd, in een ontwikkelingsproces dat zeven jaar duurde.

Tijdens die ontwikkeling heeft Bowers & Wilkins onder andere nieuwe patenten gedeponeerd, innovaties die nooit eerder werden toegepast in de ontwikkeling van luidsprekers. Demonstraties van de 805D3 zijn in handen van Ken Ishiwata.

En wie Ken Ishiwata zegt, zegt Marantz – dus het laat zich raden welk merk de aansturing van de nieuwe Bowers & Wilkins 805D3 o

p zich mag nemen. Die rol is voor de gloednieuwe PM-14S1 en SA-14S1 Special Editions, de bijzondere combinatie van Marantz die deze maand de cover van Music Emotion sieren met een review die minstens zo nieuwsgierig maakt als de introductie van de 800 Diamond 3.

Ken Ishiwata zal maar liefst drie keer een uur inruimen om het gehele verhaal te doen en je kennis te laten maken met zowel de revolutionaire nieuwe modellen van Bowers & Wilkins als de Special Editions van Marantz. 

MERK

EDITORS' CHOICE