NIEUWSHarmonix

Daluso introduceert merkenpakket in Duitsland en Oostenrijk

Redactie HiFi.nl | 04 november 2015 | Harmonix

Daluso is deze maand gestart met de distributie van het complete Combak-gamma van Harmonix, Rimyo, Enacom en Hijiri voor Duitsland en Oostenrijk. Een mooie stap, omdat er nu een veel groter gebied dan de Benelux alleen bediend wordt, en het een markt betreft waar veel aandacht is voor klassieke én moderne muziekdragers. "Veel Duitse muziekliefhebbers zijn nog sterk vinyl-minded," weet Ed Doggen van Daluso.

Verder worden ook de merken PurePower APS en BlackNoise meegenomen, om het hele pakket meer body te geven. Ed licht toe: "Zelf zijn we vanwege onze geografische ligging en historie behoorlijk sterk verbonden met de Duitse taal en cultuur. Mijn geboortebed stond letterlijk één kilometer van de Duitse grens. Vanuit de huidige standplaats Echt (Li) bereiken we binnen een uur bijna alle grote steden in de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Via de goede infrastructuur liggen München en Berlijn op ‘slechts' 6 uur rijden.”

Voor de verkoopactiviteiten in de zuidelijke delen van Duitsland en Oostenrijk werkt Daluso samen met de vroegere Combak-distributeur: Warren Quality Systems. Één van de doelen is om deze merken nog beter in de Duitse en Oostenrijkse markt te positioneren dan voorheen. Ed: "Het merk Harmonix bestaat inmiddels 25 jaar. Het imago is toe aan een nieuwe update. Samen met de Reimyo-lijn laten we al tal van jaren op shows de hoogwaardige kwaliteiten ervan horen en zien. Op de High-End in München, waar we overigens komend jaar aan meedoen, wordt dit ook jaar in jaar uit met verbazende blikken van de bezoekers aan de dag gelegd. Harmonix heeft altijd even extra aandacht nodig om het boven alles te laten excelleren in zijn functie als echte geluidsverbeteraar. Van onze zijde heeft het een voortdurende aandacht en de belofte om dit voor de eindgebruiker waar te maken. Voor hem/haar zal het dan ook een zeer lonende uitdaging zijn om Harmonix voor altijd te omarmen." We wensen Ed veel succes!


EDITORS' CHOICE