ARTIKELVersnel Hifi

Diamond D3 3Daagse bij Versnel Hifi


Redactie HiFi.nl | 30 november 2015
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 29 oktober 2015

Op donderdag 3 december, vrijdag 4 december en zaterdag 5 decemeber organiseert Versnel Hifi een show rond de B&W 800 Diamond D3 show. 

3 dagen lang staan 3 demonstratieruimtes van Versnel Hifi volledig in het teken van de hagelnieuwe B&W Diamond D3-serie. Gedurende deze dagen staan de 805D3, 804D3, 803D3 & 802D3 permanent in de 3 luisterruimtes opgesteld, aangestuurd door topklasse versterkers, CD-spelers en streaming-aparatuur.

Tijdens verschillende blokken wordt een vast afwisselend muziekprogramma gespeeld en geeft een vertegenwoordiger van Bowers&Wilkins Benelux een presentatie over de ontwikkeling, techniek en fabricage van de Diamond D3 serie. Overdag is het open inloop.

Versnel Hifi is voor Apeldoorn en omstreken exclusief dealer van de revolutionair vernieuwde topklasse luidsprekerserie 800 Series Diamond D3 van het beroemde Engelse luidsprekermerk Bowers & Wilkins. Versnel Hifi is al dealer van Bowers & Wilkins vanaf één van de allereerste series die op de markt werden gebracht: de DM2 (A), DM4 en DM5. Ook de bijna 40 jaar geleden geïntroduceerde allereerste modellen uit de 800 Series waren onlosmakelijk verbonden met hun leveringsprogramma.


Show
Details en richtlijnen voor aanmelden vind je op de website van Versnel Hifi.

 

EDITORS' CHOICE