ARTIKELAudioPerfect

AudioPerfect Analoog Demoweekend

Redactie HiFi.nl | 22 oktober 2015

Op zaterdag 7 en zondag 8 november houdt AudioPerfect in Oostkamp een compleet analoog demoweekend in huiselijke kring: met LP's op de draaitafel, analoge versterking en speakers.

De bron is een all-in draaitafel van Thorens. Het model TD309 is een wat futuristische platenspeler op 3 afstelbare geveerde voeten, snaaraangedreven, met eigen Thorens-arm en (naald)element.

Als versterking zet AudioPerfect enerzijds een Musical Fidelity M3Si en een M6Si in. Deze Engelse versterkers hebben alles aan boord voor een prachtige weergave en ontspannen luistergenot, waarbij de M6Si de betere keuze is voor grotere luidsprekers of luidsprekers met een grote stroomhonger.

De M3Si wordt aan de Focal Aria 936 luidspreker gekoppeld, terwijl de M6Si de één kwaliteitsklasse hoger spelende Focal Electra 1028be voor zijn rekening mag nemen. Musical Fidelity en Focal zijn een heel goeie 'match'.  

Bijpassende kwalitatieve bekabeling en stroombehandeling is van Supra, PS Audio en Synergistic Research.

Inschrijven
Geïnteresseerde muziekliefhebbers zijn welkom vanaf 14u en niet later dan 14u30 (zodat de demo goed georganiseerd kan verlopen). De demo duurt tot rond 17u. Inschrijven kan via een mailtje aan peter@audioperfect.be. Er zijn 2 keer 10 plaatsen. Liefhebbers mogen zeker eigen favoriete LP('s) meebrengen.


EDITORS' CHOICE