Bang & Olufsen viert jubileum met nieuwe luidspreker

Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2015 | Bang & Olufsen

Bang & Olufsen viert haar 90-jarig jubileum met de BeoLab 90: 'de meest innovatieve luidspreker ooit'.



Met de BeoLab 90 brengt Bang & Olufsen een ode aan de innovatieve traditie en filosofie van tijdloos design van de onderneming.

De BeoLab 90 is uitgerust met de nieuwe Active Room Compensation technologie van Bang & Olufsen die de impact van de ruimte, het meubilair, de plaatsing van de luidsprekers en uw luisterpositie compenseert. De luidspreker is ook uitgerust met de unieke functie Beam Width Control. Hiermee kun je de breedte van de geluidsstraal aanpassen aan de verschillende luistersituaties. 

“BeoLab 90 is the future of sound. Deze intelligente luidspreker meet de akoestische effecten in de ruimte en stuurt het superbe geluid richting uw favoriete luisterpositie. U hoeft niet dichter bij of precies vóór de luidspreker te zitten om te genieten van een uitmuntende geluidsbeleving," aldus Tue Mantoni, CEO van Bang & Olufsen.

Design
De BeoLab 90 heeft geen aanwijsbare voor- of achterkant: een 360º-design.

BeoLab 90 is beschikbaar in geselecteerde showrooms in Nederland vanaf 17 november 2015, de 90e verjaardag van Bang & Olufsen. De adviesprijs is 34.990€ per stuk – eerst mogelijke levering eind december 2015.

Lees meer over de BeoLab 90 op FWD Magazine



 

MERK

EDITORS' CHOICE