NIEUWS

Nieuw Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek

Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2015

Leo Blokhuis komt met een nieuw soundboek: Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek, gebaseerd op het gelijknamige programma.

De Top 2000 a Gogo, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en sidekick Leo Blokhuis, bestaat al ruim vijftien jaar. in het programma worden de verhalen verteld achter de grote hits. Met persoonlijke ervaringen, korte muziekdocumentaires, een quiz en een popcollege van Leo Blokhuis.

Luisterboek
In Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek vertellen Leo Blokhuis en collega-programmamakers Arjan Vlakveld en Dirk-Jan Roeleven de verhalen achter de hits – én vertellen zij over de ontmoetingen met de artiesten: hoe kijken de sterren terug op hun eigen succes? Hoe is het hen sindsdien vergaan? Wat doen ze nu? Door wie zijn ze geïnspireerd?

Naast het boek, vind je ook twee cd's en twee dvd's met korte documentaires in het pakket. Het voorwoord is geschreven door Matthijs van Nieuwkerk. Het Grote Top 2000 a Gogo kijk-, lees- en luisterboek verschijnt 6 november en kost ca. € 39,90.

Leo Blokhuis
Leo Blokhuis schreef de boeken Grijsgedraaid, Het Plaatjesboek, City to City, Haags speelkwartier en Klein ABC van de popmuziek (Met Matthijs van Nieuwkerk). Daarnaast publicieerde hij de soundbooks The Sound of the Westcoast (bekroond met de Gouden Tulp) en The Sound of the South. Met zangeres Ricky Koole maakt hij muziektheatervoorstellingen. 

 


EDITORS' CHOICE