ARTIKEL

CEDIA Awards 2015

Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2015

Meer dan 400 professionals uit de industrie waren aanwezig terwijl de CEDIA (Custom Electronic Design & Installation Association) in het Natural History Museum de winnaars van de tiende jaarlijkse CEDIA Awards bekendmaakte.De CEDIA Awards huldigen ontwerp, installatie en integratie in de Home Automation sector. Dit jaar heeft de CEDIA meer dan 120 indrukwekkende inzendingen ontvangen uit zeventien verschillende landen. Ze streden allemaal om de eerste plek in de verschillende categorieën als best media room, home cinema, integrated home, super jacht en andere categorieën.
Deelnemers aan deze tienjarige jubileum Awards werden getrakteerd op een onvergetelijke avond met high-class diner, netwerken en komedie in het prachtige Natural History Museum, met de iconische 26 meter lange Diplodocus, Dippy…Komiek en schrijver van ‘Dead Ringers’ en ‘The Mighty Boosh’, Danny Wallace, was de gastheer van deze avond. Naast de project en showroom categorieën, deelde Danny ook de prijzen uit aan de CEDIA Trade Suppliers die streden voor de eerste plek bij het ‘Beste innovatieve product’ en het ‘Beste Trainingsinitiatief. Journalist Hayley Gilbert verzekerde zich van de media Award van de avond voor ‘Best Technology Feature,’ na aanleiding van haar artikel over High-Tech Homes, wat verscheen in de april uitgave van het KBB Magazine. Tot slot ontving Peter Aylett de CEDIA Special Recognition Award voor zijn toewijding aan CEDIA en de industrie.Uitzonderlijke kwaliteit
“Gezien het tienjarig jubileum jaar voor de CEDIA Awards, zijn we erg blij met de uitzonderlijke kwaliteit van de inzendingen van dit jaar”, zegt Wendy Griffiths, voorzitter van CEDIA EMEA. “We willen graag alle winnaars feliciteren welke de hoge integratie kwaliteit op systeemniveau en design niveau hebben weergegeven en die ongetwijfeld de benchmark voor de Awards van volgend jaar hebben verhoogd en voor de industrie als geheel. Als de meest internationaal geprezen industrie Awards van dit moment toonden de winnaars van dit jaar inspirerende creativiteit, innovatie en uitmuntendheid in home automation. We willen graag alle bedrijven die de tijd en moeite hebben genomen om deel te nemen aan de CEDIA Awards 2015 bedanken.”De winnaars en de eervolle projecten zijn allemaal vastgelegd in het CEDIA Awards 2015 jaarboek. Het jaarboek viert het harde werk en de creativiteit die is gelegd in elk project met indrukwekkende beelden, een samenvatting en productlijsten. Het Awards jaarboek is beschikbaar voor download van www.cediaawards.org, hier staan eveneens alle winnaars vernoemd.


EDITORS' CHOICE